Skip to Content

Doctor Makes Request For Men Health Target

Feeding on is perhaps one of life? ersus greatest pleasures. It is necessary for us to survive. Yet the kinds and amounts of food that him and i ingest, instead of aiding survival, takes a toll on this longevity. We have to be careful about the kind of food that individuals eat.

Magnesium rich foods include renewable leafy vegetables, beans and nuts. Potassium, on the other hand, may very well be found in dairy, meat and seafood. Both magnesium and potassium improves your child? s bone, heart and muscle functions.

Boiled pieces of animal products and vegetables can be pureed or mashed to make newly born baby food. You can make a batch and put the excess within a ice cube tray designed for freezing. On the next feeding time, all you have to do is always to pop one baby nutrition cube from the tray and heat it up.

Calcium is an fundamental element in a child? s eating plan. This plays a great purpose in a child? s advancement and general well-being. For ladies, the bone formation is targeted on the first two decades from life. About half of the bone? s density is shaped during these years.

Our initiation to all sorts of things gustatory started from the time period we were fed your first drop of mother? s milk. As we teach solid food to our children, whatever food we nourish them should be as healthy and balanced as possible. While baby meals is conveniently available in hermetically sealed jars and applications, your baby can derive extra nutritional benefits from homemade baby food.

Eating a good amounts of food rich in calcium will build up the supply of calcium supplement and prevent osteoporosis and brittle bone disease in later years. Nutritionists and dieticians endorse a calcium intake in anywhere from 500 milligrams to make sure you 1300 milligrams depending on the kid? s age.

Fiber is another must in a child? s food plan. Fibrous foods are loaded with lots of vitamins and minerals to aid your child? lenses growth and development. Phytonutrients found in high-fiber foods provide your child? s immune system a boost. Fiber can add wholesale to your child? s colon movements and consequently prevent constipation. Eating adequate amounts of fiber-rich foods can reduce problems of acquiring diabetes and heart diseases in old age.

Healthy children make for a healthy future. As parents, it goes without saying that we want the top future for our children. Promoting them to lead healthy lives is a step towards a good and productive future.

Our eating habits and our penchant for certain choices and flavors are produced from childhood. Healthy eating habits are formed from birth. For our children to grow healthy, we have to train them to try to eat healthy at an early position.

A kid? s salt and carbohydrates intake especially during the premature years should be controlled lest they develop a sweet-tooth and an addiction to salty food. Keep your kids away from desserts, sugary foods like cakes and pastries, flavored wines, soda and anything containing sucrose.

Giving our milk instead of sodas and also flavored drinks will lead to their calcium intake. Various foods that are rich in calcium mineral include cheese and yogurt.

This can help curb predisposition to childhood diabetes and obesity. Excessive sugar usage for a child whose physical activity is limited can result in increased excess fat stores, making him much more susceptible to fat-related diseases which include hypertension.

Other minerals that assistance with your child? s growth and development are magnesium and potassium. While not commonly witnessed in food labels, magnesium and potassium are essential nutrients during bodily functions that make your child go, glow and grow.

Read more:boltblowers.com

READ MORE

Kursus Intensif Usahawan Terapi BST Edisi Khas 2018

PERHATIAN: Program ini disusun khas untuk anda!

 

  • Usahawan Spa & Terapi Kecantikan
  • Usahawan terapi / rawatan bekam, urut, refleksiologi, homeopathy & naturopathy
  • Usahawan rawatan Islam, ruqyah
  • Usahawan dalam bidang kesihatan & kecantikan
  • Kakitangan awam & swasta yang ingin menjana pendapatan sampingan
  • Lepasan SPM, mahasiswa, graduan & penganggur yang nak jana income

 

Mengapa anda perlu HADIR ke Kursus Intensif Usahawan ‘Bioherbal Sinus Therapy’ (BST) 2018 ini?

 

  • Anda berpeluang menjana pendapatan baru antara RM2000 ke RM10,000 sebulan sebagai usahawan terapi bioherba dengan bimbingan team dRResd Health & Beauty.
  • Anda berpeluang untuk menerokai pasaran yang lebih meluas dengan sokongan penjenamaan kumpulan dRResd dalam system business licensing.
  • Anda bakal menambah servis baru kepada pelanggan perniagaan anda sekarang sekaligus memberi nilai tambah baru kepada pelanggan anda.
  • Anda bakal mengembangkan lagi potensi bisnes anda ke satu tahap lagi dengan cepat dengan kelebihan bantu-membantu dalam system bisnes secara berjemaah.
  • Anda bakal menyertai rangkaian networking bisnes yang besar di seluruh Malaysia dalam bidang yang sama.

.

.

order.

Bagaimana Kursus Intensif Usahawan Terapi BST ini boleh membantu anda?

 

  • Ramai usahawan baru yang membuka bisnes spa, pusat kecantikan yang dah habis modal puluhan ribu ringgit, ada juga yang sampai ratusan ribu ringgit, tapi selepas buka beberapa bulan takde orang yang datang ke spa mereka.
  • Ada juga yang dah bertahun-tahun bisnes dalam rawatan kecantikan & tradional ni, tapi bisnes tak boleh berkembang, masih di takuk yang lama dan biasanya sales pun cukup2 makan jer.
  • Seminar BST ni adalah sebuah program yang dijalankan bagi mendedahkan kepada para usahawan, secara step by step, bagaimana dengan menjadi usahawan BST, anda bakal menambahkan lagi pendapatan lumayan secara mudah, disamping peluang untuk meluaskan pasaran bisnes sedia ada.
  • Seminar BST bakal mendedahkan kepada anda tentang kefahaman sebenar tentang masalah resdung dari sudut pandangan pakar perubatan modern dan juga tradisional.
  • Seminar BST bakal membimbing kepada anda bagaimana teknik bioherba 8 Dalam 1 dR Resd yang unik, dapat membantu orang ramai mengatasi masalah resdung seawal 7 hari.
  • Seminar BST bakal mendedahkan teknik-teknik pemasaran yang paling efektif untuk melonjakkan jualan bulanan di pusat rawatan anda.

 

Pg4 Peluang perniagaan dRResd copy

Teknik Yang Terbukti Efektif!

Mendapat Liputan Media TV, Radio & Akhbar!

 

  • Nasi Lemak Kopi O – Tv9
  • Assalamualaikum – TV AlHijrah
  • Akhbar Sinar Harian
  • 179536_307147049390290_199501488_n-225x300 530967_296241563814172_1830033871_n1-225x300

 

Bagaimana kami bermula?

Kenali Speaker Eksklusif Seminar Keusahawanan BST:

spx_5725

  • STe.(Assoc) Syahir Alfarid B. Hj. Arman ND.
  • Pengasas ‘dR Resd Natural Therapy’
  • Managing Director dRResd Health & Beauty Sdn. Bhd.
  • Pengamal PT&K profesional yang berdaftar dengan badan pengamal yg dilantik KKM
  • Penerima anugerah GKI (Gelaran Khas Industri) 2017 sebagai personel pakar industri negara oleh MANDATE.
  • Coach pemasaran & media social untuk program usahawan belia Selangor.
  • Beliau juga merupakan penulis blog pakarresdung.com yang menjadi wadah untuk beliau berkongsi tips dan pengalaman sendiri tentang bagaimana mengatasi resdung secara alami sejak tahun 2000. Semuanya bermula dari suka duka dan pengalaman beliau dalam mencari solusi terbaik untuk masalah resdung yang dihadapinya sejak di bangku sekolah lagi. Banyak berguru dengan mereka yang pakar & berpengalaman dari sudut perubatan moden & perubatan tradisional alami (homeopathy & naturopathy).
  • Atas kesedaran yang tinggi untuk membantu masyarakat mengatasi resdung secara alami, pada Jan 2010, beliau menubuhkan pusat terapi resdung sendiri di sebuah lot kedai di Kompleks PKNS Shah Alam dan memperkenalkan teknik rawatan resdung bioherba 8 Dalam 1 jenama dRResd. Dari situ, apa yang diusahakan terus berkembang dengan pertambahan ribuan pelanggan & testimoni dari setahun ke setahun.
  • Pada 2013, sistem agen & stokis dRResd dilancarkan, melalui roadshow-roadshow bergerak yang dijalankan ke seluruh Malaysia. Alhamdulillah, lebih 50 siri seminar telah berjaya dijalankan, hingga kini dRResd Natural Therapy telah mempunyai lebih daripada 80 agen & stokis sah di Semenanjung Malaysia, Sabah, Sarawak & Singapura yang bersedia membantu orang ramai mengatasi masalah resdung secara alami.

 

Apa yang bakal dipelajari di Kursus Intensif Usahawan Terapi BST?

 

  • Program sehari yang padat dengan perkongsian dari aspek teori & praktikal sebagai usahawan terapi bioherba dR Resd.

  • Merangkumi 8 MODUL TERAS

    • Modul 1 – Asas Keusahawanan

    • Modul 2 – Pengenalan Mengenai Sinus & Resdung

    • Modul 3 – Anatomy, Physiology, pathogenesis, pathophysiology sinus

    • Modul 4 – Asas Perubatan Herba

    • Modul 5 – Teknik Terapi BST (Bioherbal Sinus Therapy) 8 Dalam 1

    • Modul 6 – Rangkaian Produk2 Alami atasi resdung

    • Modul 7 – Bengkel Praktikal Rawatan Sinus Bioherba 8 Dalam 1

    • Modul 8 – Strategi Pemasaran Paling Efektif Untuk Usahawan Terapi

 

14212209_922033407901648_5823058143605030531_n

BONUS PERCUMA !!!

 

  • Support WhatsApp Group untuk alumni Seminar BST 
  • Facebook Marketing Basic Coaching
  • Percuma! Konsultasi Usahawan Terapi dRResd
  • Percuma! Pendaftaran sebagai agen sah dRResd, layak dpt diskaun produk sebanyak 30%-40%.

 

order

 .

Apa kata mereka yang pernah hadir ke Kursus Intensif Keusahawanan BST?

.

 

Pg7 Testimoni STRP New 2015 copy

__________________________________________________________

.

Lokasi Kursus Intensif Keusahawanan BST 2018

.

.

order

__________________________________________________________

 .

“Tawaran Istimewa Untuk Anda”

“Siapa Cepat Dia Dapat” 

 

.

order

.

“Testimoni agen & stokis dR Resd yang berjaya setelah hadir ke Seminar Usahawan BST”

.

.

Pg9 Contoh Usahawan dRResd yang berjaya copy

 .order

.

Invalid slider ID or alias.

 

Maklumat lanjut, hubungi talian:
011-28548683 / 013-3371033 (Pn. Danee)

.

Antara Program-program Pembangunan Usahawan anjuran Akademi dRResd Health & Beauty:

1. Kursus / Bengkel Usahawan Terapi BST dRResd (Personal Coaching)
2. Kursus Intensif Usahawan Profesional (Group /Personal Coaching)
3. Bengkel Pemasaran Fesbuk Ads (Group /Personal Coaching)

4. Bengkel Usahawan Sabun Herba & Kecantikan

.
SIla LIKE dan SHARE kepada rakan2 yang ingin jana pendapatan.

READ MORE

YOUR SHOPPING BAG