Skip to Content

AKTIVITI DRRESD

Whereby the NT and the VDRs can be crucial for our lives and our professional life

It is a general knowledge that the virtual data rooms are widely used in business. As a matter of fact, it is intricate to imagine our deal-making without them. They are widely spread not only in the companies but also in the public offices. We came to a decision to discuss the role of the in various orbits .

  • One of the most known things in the deal-making are personal computers. Could you imagine your work without computers? They can be valuable for any industries and are in a position to solve any obstacles. We utilize personal computers both for winning money and having high time. With their aid, we play games, download pictures and vast records, chat with other people from other commonwealths etc. On the other end of the spectrum, it all would be impossible without the WWW. The Worldwide Web is also of singular importance for our professional life. We look for the information there, make a search for the responses to our questions, deal with our close associates and so forth.
  • Weekly one enterprise refuses utilizing the land-based repositories. It happens wherethrough the companies need more functions than just storing the deeds. In our time, people demand the all-inclusive tools for solving numerous troubles. An example of such universal tools are the Virtual Repositories. Of course, principally, they will be of service to storing the papers. Contrarily, we can claim that they will provide your documentation with the ultimate safety. Top it off, they offer you broad-ranging other odds. For example, you are in a position to organize your information, to get in touch with your fellow partners from other nations, to get help from the 365/24/7 professional support etc.
  • The safety of the documents is of singular importance for business. As it happens, you must utilize the Electronic Data Rooms and also to think about the virus-detection programs which will protect the documents on your laptops and cell phones. On top of that, on circumstances that you use the VPN, you will never become a victim of the leak of the data.
  • One of the most modern NT in this day and age is the payment with the aid of the cell phones. It should be noted that this method is popular across the globe. There is no doubt that it will stand in good stead for everybody because from this moment on, you do not have to carry different credit cards.
  • In this day and age, the video conferences are widely spread. Using them, you are in a position to get in touch with your close associates from the whole planet with the .
  • The emerging technologies can be crucial for any industries, the chamber practice, the financial sphere or the public nutrition. Consequently, there is a point in paying heed to the 3D printer. The most amazing thing is that today is utilized for the medicine.

In conclusion, we are to admit that there is no sense in refusing the on the grounds that they make our work easier and suggest us large numbers of positive effects which go beyond their several weak points.

READ MORE

Kursus Intensif Usahawan Terapi BST Edisi Khas 2017

PERHATIAN: Program ini disusun khas untuk anda!

 

  • Usahawan Spa & Terapi Kecantikan
  • Usahawan terapi / rawatan bekam, urut, refleksiologi, homeopathy & naturopathy
  • Usahawan rawatan Islam, ruqyah
  • Usahawan dalam bidang kesihatan & kecantikan
  • Kakitangan awam & swasta yang ingin menjana pendapatan sampingan
  • Lepasan SPM, mahasiswa, graduan & penganggur yang nak jana income

 

Mengapa anda perlu HADIR ke Kursus Intensif Usahawan ‘Bioherbal Sinus Therapy’ (BST) 2017 ini?

 

  • Anda berpeluang menjana pendapatan baru antara RM2000 ke RM10,000 sebulan sebagai usahawan terapi bioherba dengan bimbingan team dRResd Health & Beauty.
  • Anda berpeluang untuk menerokai pasaran yang lebih meluas dengan sokongan penjenamaan kumpulan dRResd dalam system business licensing.
  • Anda bakal menambah servis baru kepada pelanggan perniagaan anda sekarang sekaligus memberi nilai tambah baru kepada pelanggan anda.
  • Anda bakal mengembangkan lagi potensi bisnes anda ke satu tahap lagi dengan cepat dengan kelebihan bantu-membantu dalam system bisnes secara berjemaah.
  • Anda bakal menyertai rangkaian networking bisnes yang besar di seluruh Malaysia dalam bidang yang sama.

.

.

order.

Bagaimana Kursus Intensif Usahawan Terapi BST ini boleh membantu anda?

 

  • Ramai usahawan baru yang membuka bisnes spa, pusat kecantikan yang dah habis modal puluhan ribu ringgit, ada juga yang sampai ratusan ribu ringgit, tapi selepas buka beberapa bulan takde orang yang datang ke spa mereka.
  • Ada juga yang dah bertahun-tahun bisnes dalam rawatan kecantikan & tradional ni, tapi bisnes tak boleh berkembang, masih di takuk yang lama dan biasanya sales pun cukup2 makan jer.
  • Seminar BST ni adalah sebuah program yang dijalankan bagi mendedahkan kepada para usahawan, secara step by step, bagaimana dengan menjadi usahawan BST, anda bakal menambahkan lagi pendapatan lumayan secara mudah, disamping peluang untuk meluaskan pasaran bisnes sedia ada.
  • Seminar BST bakal mendedahkan kepada anda tentang kefahaman sebenar tentang masalah resdung dari sudut pandangan pakar perubatan modern dan juga tradisional.
  • Seminar BST bakal membimbing kepada anda bagaimana teknik bioherba 8 Dalam 1 dR Resd yang unik, dapat membantu orang ramai mengatasi masalah resdung seawal 7 hari.
  • Seminar BST bakal mendedahkan teknik-teknik pemasaran yang paling efektif untuk melonjakkan jualan bulanan di pusat rawatan anda.

 

Pg4 Peluang perniagaan dRResd copy

Teknik Yang Terbukti Efektif!

Mendapat Liputan Media TV, Radio & Akhbar!

 

  • Nasi Lemak Kopi O – Tv9
  • Assalamualaikum – TV AlHijrah
  • Akhbar Sinar Harian
  • 179536_307147049390290_199501488_n-225x300 530967_296241563814172_1830033871_n1-225x300

 

Bagaimana kami bermula?

Kenali Speaker Eksklusif Seminar Keusahawanan BST:

spx_5725

  • STe.(Assoc) Syahir Alfarid B. Hj. Arman ND.
  • Pengasas ‘dR Resd Natural Therapy’
  • Managing Director dRResd Health & Beauty Sdn. Bhd.
  • Pengamal PT&K profesional yang berdaftar dengan badan pengamal yg dilantik KKM
  • Penerima anugerah GKI (Gelaran Khas Industri) 2017 sebagai personel pakar industri negara oleh MANDATE.
  • Coach pemasaran & media social untuk program usahawan belia Selangor.
  • Beliau juga merupakan penulis blog pakarresdung.com yang menjadi wadah untuk beliau berkongsi tips dan pengalaman sendiri tentang bagaimana mengatasi resdung secara alami sejak tahun 2000. Semuanya bermula dari suka duka dan pengalaman beliau dalam mencari solusi terbaik untuk masalah resdung yang dihadapinya sejak di bangku sekolah lagi. Banyak berguru dengan mereka yang pakar & berpengalaman dari sudut perubatan moden & perubatan tradisional alami (homeopathy & naturopathy).
  • Atas kesedaran yang tinggi untuk membantu masyarakat mengatasi resdung secara alami, pada Jan 2010, beliau menubuhkan pusat terapi resdung sendiri di sebuah lot kedai di Kompleks PKNS Shah Alam dan memperkenalkan teknik rawatan resdung bioherba 8 Dalam 1 jenama dRResd. Dari situ, apa yang diusahakan terus berkembang dengan pertambahan ribuan pelanggan & testimoni dari setahun ke setahun.
  • Pada 2013, sistem agen & stokis dRResd dilancarkan, melalui roadshow-roadshow bergerak yang dijalankan ke seluruh Malaysia. Alhamdulillah, lebih 50 siri seminar telah berjaya dijalankan, hingga kini dRResd Natural Therapy telah mempunyai lebih daripada 80 agen & stokis sah di Semenanjung Malaysia, Sabah, Sarawak & Singapura yang bersedia membantu orang ramai mengatasi masalah resdung secara alami.

 

Apa yang bakal dipelajari di Kursus Intensif Usahawan Terapi BST?

 

  • Program sehari yang padat dengan perkongsian dari aspek teori & praktikal sebagai usahawan terapi bioherba dR Resd.

  • Merangkumi 8 MODUL TERAS

    • Modul 1 – Asas Keusahawanan

    • Modul 2 – Pengenalan Mengenai Sinus & Resdung

    • Modul 3 – Anatomy, Physiology, pathogenesis, pathophysiology sinus

    • Modul 4 – Asas Perubatan Herba

    • Modul 5 – Teknik Terapi BST (Bioherbal Sinus Therapy) 8 Dalam 1

    • Modul 6 – Rangkaian Produk2 Alami atasi resdung

    • Modul 7 – Bengkel Praktikal Rawatan Sinus Bioherba 8 Dalam 1

    • Modul 8 – Strategi Pemasaran Paling Efektif Untuk Usahawan Terapi

 

14212209_922033407901648_5823058143605030531_n

BONUS PERCUMA !!!

 

  • Support WhatsApp Group untuk alumni Seminar BST 
  • Facebook Marketing Basic Coaching
  • Percuma! Konsultasi Usahawan Terapi dRResd
  • Percuma! Pendaftaran sebagai agen sah dRResd, layak dpt diskaun produk sebanyak 30%-40%.

 

order

 .

Apa kata mereka yang pernah hadir ke Kursus Intensif Keusahawanan BST?

.

 

Pg7 Testimoni STRP New 2015 copy

__________________________________________________________

.

Lokasi Kursus Intensif Keusahawanan BST 2017

.

.

order

__________________________________________________________

 .

“Tawaran Istimewa Untuk Anda”

“Siapa Cepat Dia Dapat” 

 

.

order

.

“Testimoni agen & stokis dR Resd yang berjaya setelah hadir ke Seminar Usahawan BST”

.

.

Pg9 Contoh Usahawan dRResd yang berjaya copy

 .order

.

Invalid slider ID or alias.

 

Maklumat lanjut, hubungi talian:
011-28548683 / 013-3371033 (Pn. Danee)

.

Antara Program-program Pembangunan Usahawan anjuran Akademi dRResd Health & Beauty:

1. Kursus / Bengkel Usahawan Terapi BST dRResd (Personal Coaching)
2. Kursus Intensif Usahawan Profesional (Group /Personal Coaching)
3. Bengkel Pemasaran Fesbuk Ads (Group /Personal Coaching)

4. Bengkel Usahawan Sabun Herba & Kecantikan

.
SIla LIKE dan SHARE kepada rakan2 yang ingin jana pendapatan.

READ MORE

YOUR SHOPPING BAG