[KINI DIBUKA!] – KURSUS TERAPI RESZDUNG BIOHERBA DRRESD. “Bukan sekadar dapat belajar teknik rawatan resdung yang holistik, dapat bantu jugak orang ramai, tapi dalam masa yang sama dapat untung sampai 100%. HQ pun memang banyak membantu dan membimbing kami sampai jadi. Serius memang berbaloi join agen dRResd.”

👉 Ini adalah cerita dari agen-agen dan stokis-stokis kami yang telah join kami sebagai agen terapis bertauliah dan mula berkhidmat kepada orang ramai yang ada masalah reszdung.
.
👉 Ofkos mereka rata-rata dh berjaya buat duit atleast 2 ribu sebulan skrg nie. Kalau stokis, ada yang sampai 10 ribu sebulan.
.
Ada banyak lagi cerita2 mereka yang dah berjaya.
.
👉 Nak tahu lebih lanjut, boleh masuk jer terus wassap grup nie –>>> https://chat.whatsapp.com/JO14nw08XYVL0sQrR9cBtm
.
👉 Ramai yang cakap best sgt bila join kami jadi AGEN & CERTIFIED THERAPIST nie. Antaranya ialah:
 1- Membantu orang ramai mengatasi masalah resdung mereka seawal 7 hari.
 2- Membantu meramaikan lagi customer & menambahkan nilai hidup mereka.
 3- Membantu menambahkan pendapatn, sebab untung rawatan dapat 100%, dan untung jual produk dari 30% sampai 50%.
 4- HQ banyak membantu, ajar buat rawatan & jualan sampai pandai, skrip closing & kit marketing pun disediakan.
 5- Peluang dapat rewards secara berkala yang berupa hadiah produk, pakej percutian dan insentif2 lain.
.
.
😁 Masih belum terlambat lagi untuk join kami sebagai AGEN & CERTIFIED THERAPIST.
.
👉 Boleh masuk jer terus wassap grup nie —>>> https://chat.whatsapp.com/JO14nw08XYVL0sQrR9cBtm